Followers

tolong klik ye....

Blogger's Gath 11'

assalamualaikum and good day semua...

hari tu dalam post awal tahun hari tu
effa ade bagitau salah satu azam effa untuk tahun ni adalah untuk plan next blogger's gath..
so kat sini effa nak tanye korang la kan,
bila agaknya masa yang paling sesuai nak buat gath untuk tahun ni?
rasanya tengah tahun ke hujung tahun ek?

effa plan nak buat dalam tengah tahun ni
dalam pertengahan or hujung bulan 6
apa pendapat korang?

pastu kat mane yang sesuai ye?
kalau dulu dah wat kat genting
tahun ni kat mane yang best ye?
effa punye cadangan nak buat kat cherating,pahang
nanti boleh buat banyak aktivit
n BBQ of coz.. hihi...

and tahun ni pon terfikir nak design t-shirt blogger jugak...
if sesiapa yang pandai bab design ni boleh la design kan t-shirt tu..
yang lain pon boleh komen n bagi cadangan

so ape pendapat korang semua ye?
sebarang idea n cadangan boleh la disuarakan di petak komen

dan pada sesiapa yang berminat untuk jadi AJK gath pon bole bagi feedback kat ruangan komen ye...

4 comments:

Amy said...

cam menarik jek:)

oranglidi said...

mmg mnarik. buktinya taun 2009 dulu. hehhe.. rmai mcm dulu tu msti best kan. wat santai2 je.

pe kate contact dak2 yg organize dulu. depa ada pngalaman wat tshirt tu.

Liquid said...

hee nak ikut...!!

~MiNaH sEnGeT~ said...

amy:
jom la join...

oranglidi:
best kn time gath 09 dulu?
xsgka jgak time tu impian nk wat gath tu terlaksana..
tapi time tu t'pksa mintak tolong kt fhad, ian n hazri yg uruskn sepenuhnye walaupon sy yg cbok bg idea sbb bz dgn urusan ke US
nasib baik diorg xkisah

pasal design t-shirt tu mmg nak try contact blk yg penah htr design tu..
cume takot diorg bz..
nanti akan try jgak contact blk dgn org2 yg b'kenaan...

incek liquid:
mmg menarik.. dulu time 2009 ramai yg join...
jom la join kali ni...