Followers

tolong klik ye....

riang ria raya bersama minah senget...

assalamualaikum pembuka bicara..
lama sungguh tidak berjumpa
apatah lagi bersua muka
inikan pulak nak bersuka ria


hahaha... apa macam pantun spontan dari minah senget?
dah name pon pantun dari cik mek molek aka minah senget
so pantunnya pon berterabur lintang pukang la ye...


lame betol xsinggah melawat rumah tumpangan ni...
dah penuh dengan habuk, sawang, sarang labah-labah n dah macam sarang tikus pon ade...
ish3.. ape la nk jadi dengan tempat ni...
nasib baik tak jadi tempat jin bertendang je lagi.... 


so hari ni minah senget singgah la jap kat sini nak mengemas ape yang patot...
baru la orang tak cakap sini rumah hantu kan...


pape pon hari tu minah gi tengok cerita 'sini ada hantu' kat panggung..
pi tengok sorang-sorang walaupon hakikatnya penakot...
ape lagi, menjerit-jerit... menggelupor macam ayam kena sembelih sorang-sorang dalam tu...
isshhhhh... buat malu company btol...
tapi cite tu memang best la...
seram-kelakar-seram


ok la... nak sambung mengemas umah tumpangan ni dulu...
nanti later-later on baru kite sembang balik ek...
minah banyak keje nak buat ni...
so cekidaud later la ye...
adios esofagus hati limpa....
chiiaawwwwww.......




p/s
sebenarnye timbul rase nak update blog ni tadi 
sebab ade seorang membe blogger singgah meninggalkan komen
beliau seorang blogger otai yang sangat rajin update blog
n minah ni hanyalah blogger picisan yang update blog macam hidup segan tapi mati xmau
so terima kasih diucapkan pada mr orang lidi kacak bergaya 
lain kali singgah lagi ye...  

4 comments:

oranglidi said...

lama sgt xdgr cite psl ko.. hilang tanpa khabar berita.



cam best lak ak dgr psl crite sini ada hantu neh.

kalu g amarika lagi, belilah keychain lagi ye. hehehe. yg ko bg dulu dh rosak time eksiden.

~MiNaH sEnGeT~ said...

haha.. bukan hilang cume low profile je.. hihi..

best cite sini ade hantu tu...
part klaka mmg klaka n part seram mmg seram.. tragis pon ye...

owh.. xtau la akn g lg x..
tp ade gak plan nk g tmpt lain plak..
ciannye dh rosak.. rasenye ade lg kot lebih yg US dulu.. nnt nk tgk.. kalau ade nnt org bg...

jom wt gath mcm kt genting dulu lg nk?

oranglidi said...

ow, kena tgk cite tu kalu gitu! haha.

nk wat gath? aku on je. hehehee. lama xjmpa smua.

~MiNaH sEnGeT~ said...

sila pergi tengok. arahan dari cik effa. hahaha...

tu la.. ingt nk plan gath lg..
dulu sy yg plan tp yg uruskn ian,fhad n hazri... sbb bz utk g us time tu..
cian diorg..
so kali ni ingt nk cri ajk utk organize next gath plak...
rindu nk jumpe korg sume..

berminat mau jd organizer b'sama? hihihi...