Followers

tolong klik ye....

Follower yang ke 100

assalamualaikum semua pengunjung rumah tumpangan...

how are u today?
i wish u all have a great day ahead and also good health
and make sure u guys smile 
because it makes u look younger and cute just like me.. 
hahahahahaha...

cukup sesi mem'perasan'kan diri
hari ni minah nak story pasal ape ye?
jap..jap... memory lost...

think...

think...

think....

owh.. now i remember...


actually hari ni minah nak story sikit pasal follower minah yang ke 100
kiranya macam sesi pecahkan ais batu la..

beliau ialah Mr. Pokok Kelapa atau nama sebenarnya Mr. Hairiz
beliau ni sebenarnya baru sahaja membuat blog beliau lebih kurang dua minggu yang lepas..
so selamat datang ke dunia blog ye Mr. Hairiz
semoga selepas ini Mr. Hairiz akan selalu update blog dengan bahan-bahan yang menarik...
so korang jemput la singgah ke blog beliau ye..

ok la.. minah pon tak berapa nak sihat sebenarnya ni..
so minah nk rehat dulu la ye...
u guys take care tau

tata titi tutu.....

3 comments:

Saifuddin said...

wahhhhh
dah ada promoter upernye....
hehehe
anyway,tq cik minah....

oranglidi said...

hoho, tahniah2.

rehat ckup2

~MiNaH sEnGeT~ said...

hairiz:
ur welcome...

oranglidi:
thanx... tgh rehat la ni..
dh 1mggu xelok2 lg.. huhu...