Followers

tolong klik ye....

Follower ke 111111111

assalamualaikum..
orang cakap, nak masuk rumah sendiri pun kena bagi salam walaupun xde orang dalam rumah..
so korang2 yang datang melawat teratak effa ni sila jawab salam tu ye..
x jawab dosa tau..

actually effa buat entry ni sebagai penghargaan dan terima kasih


pada siapa?
kepada follower effa yang ke 111 bukan 111111111 ye..
hahaha..
korang jangan marah ye..
tajuk tu saje nk bagi gempak so letak 1 tu extra ckit..
hihihi

sungguh bertuah beliau ni..
jadi follower ke 111 pada tahun 2011..
nak tahu siapa beliau?
beliau seorang blogger yang famous amos gitu..
jejaka pujaan malaya lagi..
beliau ni jugak sangat puitis n jiwang..
xpercaya? sila jengah 
bLoG BeLiaU
beliau tak lain n xbukan adalah saudara Pendamba Mawar
tapi dengar2 beliau sekarang sedang di usha oleh seseorang..
so gadis2 malaya jangan frust ye.. hahaha..

bace dek Cik Abang Pendamba Mawar ni nanti habis effa kena gulai.. haha
sowie ye.. gurau2 je.. =p

pape pun time kasih banyak2 sebab sudi jadi follower effa yang ke 111..

  terharu effa.. hihi..

2 comments: