Followers

tolong klik ye....

Jom Kita BERGATHERING Lagi....

jom kita bergathering kawan-kawan sekalian....


seriously teringin nak berjumpa dan bergumbira dengan member blogger lagi
kenangan zaman Gath 09 dulu memang best
atas sebab itu, effa nak plan Gath 11 pulak..


info mengenai perancangan gathering ni seperti di bawah


Gath 11
Date         : Jun 2011
Venue     : Cherating, Pahang
Activity : BBQ, Camp Fire, Games, Gift Exchange etc


kita stay 1 malam
nanti boleh mandi pantai sekali.. =)
effa akan survey harga tempat penginapan...
sebab dulu effa pernah beberapa kali p cherating n stay sana
penginapan pon tak mahal


so nanti effa update lagi
buat masa sekarang effa nak survey dulu 
a) berapa ramai yang nak pergi  
b) bila tarikh yang sesuai dalam bulan 6 tu untuk kita buat Gath 11
c) tempat lain yang ingin dicadangkan (kalau ada)
d) siapa sudi menjadi organizer bersama


lagi ramai yang join lagi meriah kan?


so pada yang terbaca post ni boleh la ajak member ramai-ramai bagi respond kat entry ni
supaya nanti senang nak plan n senang nak atur perkara yang berkaitan
lagi cepat, lagi ramai, lagi meriah dan lagi menarik kita boleh buat Gath 11 ni nanti...


lagipon bila lagi kita nak berkenal-kenalan dengan rakan blogger ni kan
di samping merapatkan ukhwah, mane la tau boleh bertemu jodoh..
tak gitu..??  
hihihii....


so sila la bagi idea dan cadangan anda di ruangan komen ye...
thanx...

2 comments:

Saifuddin said...

bertemu jodoh?
nk ikottt
hehehe

~MiNaH sEnGeT~ said...

waaa...
bersemangat terus ek bila sebut bertemu jodoh??
bole3.. jom la join...