Followers

tolong klik ye....

hot.. Hot... HOT...!!!!

yawnnn... '0'

badan penat, mata mengantuk
tapi xleh nak tido sebab kepanasan...
ni yg susah bile duk hostel..
kipas plak pihak U wat kipas dinding bkn kipas syiling
bila katil double decker mcm ni, 
memang kesian la kan kat org katil bawah sebab tak rasa angin
which is me!

hadoii...
panas badan n panas hati
nak angkut kipas stand bawak kat sini,
asyik balik naik bas je.. camne nak angkut kipas
so memang kena sabo je la
dah la dapat rumate yang pentingkan diri sendiri
tak fikir pasal orang lain

sabo ye effa...
kuatkan semangat

ok la
effa dah mengantuk
mau tido..
esok kelas pukul 8 pagi
so memang kena tido awal la
kalau tak, takot tak terbangun je esok...

so goodnight y'all..

esok kalau ade mood nak menaip, 
effa update lagi..
see u guys tomorrow... 
chiooowwwwww........

2 comments:

CGG said...

efa:)

missshhh u la sista!
bila kita mau jumpe..
cepat update ye

~MiNaH sEnGeT~ said...

mish u too sis...
effa skrg tgh plan nk wat next blogger's gath..
mybe dalam bulan 6...
could u make it sis?