Followers

tolong klik ye....

hmmm......

setelah sekian lama x update blog, hr ni sy nk update ckit...
ckit je..
xbyk pon...
sbrnye reason kenapa sy lame x update blog adalah kerana ade seseorang telah menukar password gmail sy smpai sy xleh nk bkk gmail sy..
xtau ape motif org tu...
akhirnya setelah hmpir sbln cube bru dpt online hr ni..
geram btol...

ni lah manusia..
apabila rase ingin menguasai n menjatuhkn org lain wujud dlm diri
harta benda org lain die nk wt mcm die yg punye
ntah pape...
plizz la...
be reasonable..
kau xde hak pape dlm hidup aku...
seperti mane kau maki aku hr tu,
so aku rase kau xperlu amik tau lg dh psl hidup aku...
aku xkenal kau n kau xkenal aku
susah sgt ke?
kau jgak yg ckp hr tu..
jgn sampi aku naik angin..
aku dh ckp leklok tu so tlg la respect...
aku xsuke nk ckp kasar sebenarnye
bg aku, benda yg bole diselesaikn ngn cara baik so kita selesaikn la ngn cara baik...
kita masing2 dh besar...
ptotnye dh bole pk ngn matang..
so tlg jgn bersikap kebudak2an..
aku masih ade rase respect kt kau..
so tolong jgn smpai aku hlg respect...
dulu aku pernah syg kau...
kau pon pernah syg aku...
so please...
aku masih boleh anggap kau kwn aku kalau kau boleh respect privacy aku..
tu je aku mntak dr kau...

4 comments:

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

sabar k..
tu kekuatan sebenar~~

~effa~ said...

mmg tgh sabar...
kalau xsabar, mmg dh lame tarik hidung org tu.. hihi...

e'eh.. xsgka blogger femes nk bce blog sy ni.. hihi...

Liquid said...

sabar ea cik effa =)

~effa~ said...

thanx en liquid...
byk btol dugaan skrg ni.. huhu...