Followers

tolong klik ye....

When Bloggers Meet Corporate

Assalamualaikum..

Dear friends,


Apa plan 03/03/2012 nanti?
Masih blom ada plan?
Sedang mencari2 apa aktiviti yang menarik?
Haaa... Meh sini.. dekat sikit...
Nak bagitau ni..
Ada event menarik tau 03/03 nanti..
Nak tau event ape?
Ce tengok kat bawah ni......


"When Bloggers Meet Corporate" Day
Venue                  : One Logistics Hub (PKT HQ) @ Shah Alam
Date                      : March 3rd 2012
Time                      : 09.30am - 12.30pm
Activities             : Company Tour, Interview Session, Contest Briefing

Alamak.. Ter'speaking' London la plak... Hehehe...
Tentatif..??
Check this out babes...

PROGRAM SCHEDULE
09.30 am              Arrival of Bloggers & Press
09.45 am              Introduction by Blogger representative
- Short description from Blogger about their background
10.00 am              Welcome address by PKT Logistics Group
- Presentation on PKT’s company profile and visions.
11.00 am              Tour De’ Shippe - The Ship’s Office Tour
11.30 am              Nanas Walks - The Sea of Pineapples’ Tour.
12.00 pm              Lunch treat on 4th floor
12.20 pm              Gift Exchange Session
12.30 pm              End of tour


So amacam?  Menarik kan? berminat? 
Nak join? Sila pastikan anda adalah blogger ye.. =)
Da check? 
Betol korang ni blogger? 
So korang boleh lah hantarkan butiran2 peribadi korang ke  apple88gurlz@gmail.com sebelom 12 tengah malam 26.02.2012 (Ahad)

Name           :
Contact No :
Blog URL   :
Email           :

。◕‿◕。
Lupa nak bagitau.. Kepada rakan2 blogger2 yang join event ni, anda berpeluang untuk join contest yg akan diadakan nanti.. Hadiah2 dia memang AWESOME...

So jom kita ramai2 join event ni..*^_^*


Kalau korang boleh tolong promote pada kawan2 lain lagi best..

3 comments:

akuzle ayu said...

wah3... dh siap entri dier... dpt email confirmation akak? x sabo nk tour dh neh...

~eFFa sLumBeR~ said...

jom kak promote psl ni kt kwn2 blogger yg lain.. =)

Cahaya Hidup said...

ain dh email kt effa.so,amacam?boleh pegi ke x ni esok?