Followers

tolong klik ye....

LaTesT inFo PaSaL GaTheRinG....

ai sume..
kali ni effa ade latest info pasal gathering kite..
hasil dari mesyuarat yg telah diadakan sebentar td...
info mengenai gathering blogger kite adalah seperti berikut:

BLOGGER'S GATHERING 09
DATE    : 19.12.2009
VENUE : GENTING THEME PARK (meet at KL SENTRAL)
FEES     : WILL BE CONFIRMED LATER
               (included t-shirt and souvenirs)


so, pd rakan blogger yg berminat untuk menyertai gathering ni, leh la bg info anda ke MY EMEL


sila bg maklumat seperti yg dinyatakan di bawah :


nama    :
url blog :
emel     :
ym       :
no fon  : 


kepada kawan2 blogger diharapkan dapat menghebahkan pd rakan2 blogger yg lain mengenai gathering blogger ini supaya lebih ramai blogger yg akan turut serta bagi memeriahkn lg gathering kita pd hari tersebut....


x dilupakan, kepada rakan2 yg ade idea kreatif mengenai design t-shirt blogger kite, bole la bg cadangan anda ke emel yg dinyatakan di atas ye... nk tolong design terus pon bole...


so, hope korg sume leh bg support utk kite jayakan gathering blogger kite...
ajak ramai2 kawan join ye...


take care u all.....
love u...
muahxxx....

7 comments:

dotblogspotdotkom said...

huhuhu..ada gathering....bes byeee...huhuhuh blh la join nih....huhuhu

Nini said...

nak jadik ajk jugak bleh ke..??

~effa~ said...

to dotblogspotdotcom:

jom3 join gathering...
nnt jgn lpe bg name kt emel effa tu ye....

to nini :
leh je..
jd ajk promosi n publisiti....
tolong promote psl gathering ni bia ramai yg reg...
bole kn?
nnt dh dekat event, ktorg bg keje lain plak..
bole?
hihihi...

Murky said...

19/12 rock the world kat sunway ..huhuu ..

~effa~ said...

ala...
xyah la g sunway..
jom la g genting....

{lumut} said...

salam tuan umah..
wah mcm best je..
tp aku nak jd ajk..haha..
xdelah...
em nak join..tp xkenal korang..
ni baru dpt usha blog korang..
hehe..segan lah plak..
so salam president..=)

~effa~ said...

ala...
xyah la segan2...
kitorg pon bkn kenal sgt....
jom la join...